Varvsholmen

En ö mitt i centrala Kalmar

Varvsholmen är en liten ö vid Kalmarsund med gamla anor. I många hundra år var det platsen för ett skeppsvarv, en epok som upphörde på 1980-talet. Efter 20 år av återhämtning har Varvsholmen åter blommat upp.

 

Från att ha varit en stor arbetsplats har Varvsholmen omvandlats till en attraktiv blandning av boende och verksamheter. Varvsholmen är idag en central stadsdel i Kalmar som hela tiden ändrar form var efter nya byggnader tar ön i besittning.

 

Tampen

Tampen är vårt nästa och sista projekt på Varvsholmen. Området har Varvsholmens absolut bästa läge på nordöstra sidan med en oslagbar utsikt! Framför de planerade husen breder hela Kalmarsund ut sig och bjuder på den bästa av upplevelser, året runt. På bilden ovan ser du markerat vart på Varvsholmen området är beläget. Just nu pågår projektering och vår planering är att etapp 1 ska stå färdigt våren 2021. Är du intresserad av av lägenhet i Tampen, gå in under intresseanmälan.

 

På denna webbplats kan du se närmare på våra projekt, både de befintliga och de som är planerat för framtiden. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser från verkligheten i bilder ,illustrationer och texter.

Varvsholmen live
Webbkamera 1
Webbkamera 2