storbild

tumnagel

tumnagel

           
 
 
Dockan 1-10 Parkeringsholmen
Förr hade varvsarbetarnas bilar det allra bästa läget i hela Kalmar. På en egen liten ö mellan Varvsholmen och Kattrumpans badplats. Bara ett stenkast från stadens kärna och med havet några meter framför kofångaren. Nu är P-holmen äntligen den plats som den alltid borde ha varit. Ett hem för tio familjer i egna hus, på en egen liten ö mellan stad och hav. Och med båtplatsen granne med carporten!

Att trivas med sin bostad är att trivas med livet. För det är här som vi upplever livets viktiga ögonblick, det är hemmet som vi drömmer om och minns. Därför är det så viktigt för många att äga sin bostad. Och vara med att påverka den från första spadtaget, medveten om att det här, det är familjens hem som vi drömmer om! P-holmen är den rätta platsen för just ett sådant hem. Det vet alla som någon gång tittat ut över Kalmarsund!

Det speciella ljuset, det skyddade läget, morgon- och kvällssol och närheten till båtplats gör läget unikt! Lägg till detta en av landets mest eftertraktade arkitekter tillsammans med fördelarna vid nyare hus som mindre underhåll och lättskött tomt, så förstår du att detta är ett boende som är eftertraktat idag, imorgon och i framtiden!
Fakta
Namn/ Fastighetsbeteckning:
Dockan 1-10, P-holmen
Inflyttningsår:
2003
Arkitekt:

Wingårdh arkitektkontor

Hustyp:
Parhus
Storlek:
10 parhus på cirka 160 m2